KDO SMO

Dobrodošli na Bledu – slovenskem biseru.
In dobrodošli na Grajski plaži – biseru Bleda.

Restavracija Grajska plaža leži na eni najlepših lokacij na Bledu, tik ob jezeru pod grajsko skalo. Pri nas si lahko privoščite kavico ali poletno osvežilno pijačo in uživate v najlepšem pogledu na Blejski grad in otoček sredi jezera, ali pa se prepustite užitkom kulinaričnih dobrot, ki jih z veseljem pripravljamo za Vas.
V naši ponudbi se najde za vsakogar nekaj. Na našem jedilniku boste našli mesne specialitete, vegeterjanske jedi , slastne solate, morske jedi, okrepčilne smoothije, domače sladice in še veliko več.
Vabimo vas da se naužijete čistega zraka, se sprostite in uživate v svežem, naravnem okolju in vrhunski kulinariki.
Pa Dober tek!

Smo ekipa fantov in deklet, ki radi delamo z ljudmi in se trudimo, da se gosti pri nas počutijo udobno, sproščeno in se lahko brez truda prepustijo uživanju in razvajajo svoje borbončice.

Bar in restavracija Grajska plaža se nahaja tik ob Blejskem jezeru, nad Grajskim kopališčem. Na idilični terasi se vam odpira prelep pogled na Blejski grad in otoček sredi jezera.
Ponujamo vam odlične kavice, osvežilne pijače, zdrave smoothije ter kulinarične in ostale dobrote Ustavite se pri nas na kosilo, ali pa povabite svoje drage na romantično večerjo. Za vse in vsakega posebej bo poskrbelo prijazno in ustrežljivo osebje.
Vabljeni da se nam pridružite in užijete lepote Bleda in Grajske plaže!

Grajska plaža
Veslaška promenada 11
SI-4260 Bled
Slovenija

Telefon: 031 813 886
Email: info@grajska-plaza.com